SINT-PIETERS-LEEUW – Investeren in de windmolens in de buurt

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Investeren in de windmolens in de buurt

Nexans_1
Geetha Keyaert en Olivier Verhoeven van Electrabel GoGreen (Foto Emile Devogeleer)
 
Nexans_2
Foto Emile Devogeleer
 
Nexaans_3
Foto Emile Devogeleer
 

 windmolenparken voor burgerparticipatie. Tijdens de maanden september en oktober worden de omwonende van 6 nieuwe parken in Vlaanderen uitgenodigd voor de informatiesessies.

Ze zullen de mogelijkheid krijgen om de reeds 1000 omwonende te vervoegen die reeds coöperant zijn, en te investeren voor een bedrag tot 2500 euro per persoon, iedere persoon kan max 20 aandelen van 125 € aankopen. Electrabel GoGreen streeft dit jaar naar een rendement van 3,5%.

Wind4Flanders is een samenwerking tussen  grootste groene stroomproducent van het land ENGIE Electrabel en 5 financieringscommunales( Figga, Fingem, Finilek, ibe en IKA ) het gaat om een 50/50 partnerschap waarbij ENGIE Electrabel de operationele activiteiten op zich neemt.

Op 10 oktober worden de bewoners van Sint-Pieters-Leeuw, Huizingen, Ruisbroek, Vlezenbeek, Beersel, Lot en Buizingen uitgenodigd op een infosessie van 19.00 uur tot 21.00 uur in CC Coloma, Joseph Depauwstraat 25 in Sint-Pieters-Leeuw.

Daar geeft de projectleider u graag uitleg over hoe dit windmolenpark ( op de terreinen van Nexam  Alsembergsesteenweg ) opengesteld wordt voor burgerparticipatie via Electrabel GoGreen. En hoe er aandelen kunnen gekocht worden van het windmolenpark.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2016
Emile DevogeleerE
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief