SINT-PIETERS-LEEUW – Jaarmarkt lokte heel wat volk.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Jaarmarkt lokte heel wat volk.

Leeuw_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Leeuw_2
Leeuw_3
Leeuw_4
 
Leeuw_5
Leeuw_6
Leeuw_7
 
Leeuw_8
Leeuw_9
 

 Ook dit jaar kwam heel wat volk afgezakt naar Sint-Pieters-Leeuw voor de jaarlijkse jaarmarkt, waren het  er 20.000 duizend zoals verleden jaar, of was het net iets boven? Ondanks het slechte weer de dag ervoor lieten de echte Leeuwenaars, en mensen van ver rondom zich niet afschrikken om de traditie om jaarlijks aanwezig te zijn op de grootste jaarmarkt van de streek aanwezig te zijn.

Een jaarmarkt die bekend is om zijn gezelligheid en ambiance, en waar iedereen toch een buur, familie of een al lang geziene vriend tegen het lijf loopt en bij een glaasje en een hapje herinneringen ophaalt.

Voor de openingswandeling had het gemeentebestuur en feestcomitétje van Sint-Pieters-Leeuw een bloempje ( fles )voor Bruno Knockaert, die al 30 jaar marktleider/organisator is aan de gemeente.

Daarna was het gezellig rondkuieren tussen de kraampjes, standjes en de verschillende animatieacts, die van deze jaarmarkt opnieuw een topper in de streek maakte.

Een kleine domper op de jaarmaekt was het ontbreken van pluimvee. Door het uitbreken van vogelgriep in Nederland was er een ophokplicht en mocht er geen pluimvee tentoongesteld worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief