HALLE / REGIO - CLB met informatieavonden

C21

HALLE / REGIO - CLB met informatieavonden

Logo_clb
EP

 Vanuit CLB Halle voor het Vrij en Gemeentelijk onderwijs en GO! CLB De Ring Halle geven ze informatieavonden voor ouders van kinderen uit het zesde leerjaar. Ze organiseren dit samen en worden hierin gesteund door de stad Halle, de Onderwijsraad Halle en de Gemeentebesturen van Gooik, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw.

Ze willen hiermee zoveel mogelijk ouders uit de regio bereiken om hen zo informatie en advies te kunnen geven omtrent de studiekeuze van hun zoon of dochter bij de overstap naar het secundair onderwijs. Tijdens de infoavonden komt de structuur van het secundair onderwijs aan bod en staan ze stil bij het maken van een keuze. Deze infoavonden worden gegeven in samenwerking (en samen) met Wim Verdeyen, coördinerend directeur van de Scholengemeenschap Cardijn, en Patricia Van Eekenrode, algemeen directeur van Scholengroep 9 Ringscholen. Ouders van leerlingen uit de lagere scholen uit de regio worden ook via de scholen zelf uitgenodigd, maar iedereen is zeer welkom. De informatieavonden zijn gratis.

De eerste informatieavond is gepland op donderdag 24 november 2015 in zaal Zonnig Leven, Sint-Pieters-Leeuw. Op 25 november vindt de infoavond plaats in Bezoekerscentrum de Lambiek in Alsemberg, op 29 november in OC De Cam in Gooik en op 30 november in ’t Vondel te Halle. De avonden starten telkens om 19.30u en eindigen omstreeks 21.00u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief