SINT-PIETERS-LEEUW - Zwemmarathon ten voordele van Foundation Jana De Koker

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Zwemmarathon ten voordele van Foundation Jana De Koker

Zwemmen_2012_p200
EP

 In  zwembad Wildersport, Sportlaan 11 te Sint-Pieters-Leeuw wordt op vrijdag 18 en zaterdag 19 november een zwemmarathon georganiseerd. De volledige opbrengt gaat naar de Foundation Kana De Koker.

Jana was amper 22 maanden oud toen ze overleed aan een zeldzame bloed- en beenmergziekte. Alsof deze zware beproeving niet voldoende was voor de ouders, heeft nu ook haar broertje Liam dezelfde ziekte. Een verklaring voor dit wrede toeval binnen één en hetzelfde gezin bestaat niet. Het enige wat Liam nog kan redden, is een beenmergtransplantatie.

Omdat Jana een speels en vrolijk kind was toen ze leefde, willen de ouders dit verder zetten, ze willen zieke kindjes vrolijk maken. De vzw Jana De Koker wil het verblijf van kinderen in de kinderafdelingen van het UZ Brussel, UZ Gent en Sint-Luc Brussel aangenamer maken met “prikgeschenkjes” om de prik van een spuit te vergemakkelen

Het startschot van de 24 uren zwemmarathon wordt gegeven op vrijdag 18 november om 17 uur.

Voor de 3 beste zwemmers zijn er mooie prijzen. Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door bedrijven, handelaars & individuelen. Alle zwemmers en sponsors zijn welkom op de prijsuitreiking op zaterdag 19 november om 18.00 uur in de cafetaria “Sportcafé Wisp” van het zwembad Wildersportcomplex.

De Foundation zal er ook aanwezig zijn met een standje met snoep- en marsepein.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief