PEPINGEN – Dorpsfeesten in Elingen

C21

PEPINGEN – Dorpsfeesten in Elingen

Deschuyffeleer_kermis_elingen
 
Deschuyffeleer_kermis_elingen__11_
Deschuyffeleer_kermis_elingen__6_
Deschuyffeleer_kermis_elingen__9_
 
Deschuyffeleer_kermis_elingen__2_

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis zette de Landelijke Gilde van Elingen in samenwerking met jeugdvereniging ’t Clubke, de KVLV en OKRA de dorpsfeesten op. Naar aanleiding van haar 15-jarig bestaan verzorgde ’t Clubke overigens een spetterende show.

De dorpsfeesten gaan terug naar een traditie uit de jaren 80 waarbij het de bedoeling was alle inwoners van de Pepingse deelgemeente bij het gebeuren te betrekken. Om alles in goede banen te leiden zet de organisatie zo’n 60 medewerkers in.
 
De DJ-fuif op vrijdagavond met een optreden van Bobby Ewing was meteen raak met een volle tent en een gezellige sfeer. Zaterdagavond hing éénieder aan de lippen van stand-up comedian Bert Kruismans. Zondag stond dan weer het jong volkje van ’t Clubke in de schijnwerpers voor hun 15de verjaardag. Liesbeth Cornelis, Jeroen Ghillebaert, Leen en Katrien Decrick zorgden met hun jeugdige rakkers voor kleur, beeld en klank. Het aansnijden van een heus verjaardagsgebak was dan ook de climax.
 
Secretaris Dirk Van Laeren en het bestuur waren dan ook bijzonder opgetogen over het verloop van de feesten : “De slechte weersomstandigheden speelden zeker niet in onze kaart. Desondanks kunnen wij terug bogen op een voortreffelijke opkomst van de ganse dorpsgemeenschap over de drie dagen”. De opbrengsten vloeien hoofdzakelijk terug naar alle kinderen van Elingen voor de gebruikelijke Sinterklaasgeschenken en het rapen van paaseieren. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief