Benefiet voor Nepal in PEPINGEN werd een magische nacht

C21

Benefiet voor Nepal in PEPINGEN werd een magische nacht

Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / De Skangeroes
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Met verse veggie burgers en pasta kon je je honger stillen
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / The Village
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / gezellig rond het vuur
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / De Vetsband
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Feestje met de Fanfarettes
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / DJ Sound Of The Basement.
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Brecht:'YOU ALL MADE THIS MAGIC HAPPEN'
 

De zomervakantie startte dan wel nat maar wel met een feestje voor het goede doel, een benefiet voor Nepal. Het feest had plaats in een uniek, magische en groen kader namelijk in de tuin van Brecht De Mey, Termeren in Pepingen. Het werd een nacht vol zwoele ritmes van percussie en blaasinstrumenten, blues en jazz, goede rocksongs en een DJ-mix.

Er waren gevarieerde drankjes voorzien en voor de liefhebbers stond er zelf een flesje Cava koel. Met verse veggie burgers en pasta bekers kon je je honger stillen en als dessert waren er verse taartjes en chocolademousse.

De kids tussen 6j en 12j werden geanimeerd door de leiding van Chiro Halle. Op het podium zorgden achtereenvolgens De Manager FT. Fret + Monica, Roos Denayer, De Skangeroes, The Village en de Vetsband voor de ambiance. En direct daarna werd er voor het podium een feestje gebouwd met de Fanfarettes. De nacht werd afgesloten met een heel dansbare DJ-mix van Sound Of The Basement.

Brecht: “Het totale bedrag dat ingezameld werd dit jaar is 35 000 euro en dit dankzij de gigantische inzet van mijn fantastische collega's en leerlingen van het Heilig Hart en College Halle, dankzij de steun en het vertrouwen van de stad Halle en dankzij de super leerlingen en collega's die dit jaar mee reizen naar Nepal! Het doel was 25 000 euro in te zamelen om het waterproject af te werken, want alle centjes gaan integraal naar de realisatie van een drinkwaterdistributiesysteem in het afgelegen en arme bergdorp Ratankot in Nepal. We slaagden er reeds in om 107 wc's te bouwen, in zeer nauwe samenwerking met de lokale inwoners. We hebben 10 000 euro meer in gezameld, dat betekent dat na de afwerking van het waterproject we onze tijd kunnen nemen om samen met onze partners in Nepal na te gaan waar er nog noden zijn waar wij met Suppor4Nepal een duurzame bijdrage kunnen leveren. “

Brecht wil echt iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet, hun steun, hun vriendschap: “Ik ben gigantische dankbaar voor de fantastische vrienden en voor mijn twee schatten van ouders die zich mee achter dit project zetten. Dankzij alle hulp kan Support4Nepal doen wat het doet en ik zorg ervoor dat het duurzaam en in nauwe samenwerking gebeurt met onze gedreven vrijwilligers in Nepal. Iedereen kan onze reisverslagen volgen op: www.support4nepal.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief