PEPINGEN -Achielle fiets voor Ludo Vandendoorent

C21

PEPINGEN -Achielle fiets voor Ludo Vandendoorent

Editiepajot_pepingen_belgerinkel_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_pepingen_fotowedstrijd_foto_merckx
Marleen Ameys , winnares van de fotowedstrijd. (Foto's © Felix Merckx)
 

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, dat was dit jaar elke dag winnen! Wie van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei bij een deelnemende handelaar winkelde, met de fiets of te voet, ontving dit jaar geen stempel op een spaarkaart maar een Belgerinkel-lot met een unieke code. Door dit lot te registreren op www.belgerinkel.be werd er kans gemaakt op de unieke Achielle retro-fiets. De gemeente zorgde ook voor vier troostprijzen. Op de 11-juli viering werden uit de 315 geregistreerde loten de winnaars getrokken. Eef Vandersteen, Jos Leunens, Yvette Vellemans en Anne-Marie Verheven hebben een mand vol lekkers gewonnen en de hoofdprijs, de unieke Achielle fiets gaat naar Ludo Vandendoorent.

In elk gemeentelijk infoblad kunnen alle Pepingenaren deelnemen aan een fotowedstrijd onder de rubriek ‘Vrijetijd’. De inwoners moeten dan raden op welk plekje in de gemeente de foto genomen werd. In de editie van Info Pepingen najaar 2013 wist Marleen Ameys dat de foto genomen werd op de speelweide in Bellingen, naast het ontmoetingscentrum Terloo in de Kareelstraat. Zij krijgt daarom een mand vol lekkers aangeboden door het gemeentebestuur.
Vanaf 2014 kreeg het gemeentelijk infoblad een nieuwe naam, nl. Pepingen in de kijker. In de editie van juni 2014 vonden de inwoners van Pepingen er een nieuwe fotowedstrijd in terug. Deelnemen kan nog steeds. Antwoorden kunnen gestuurd worden naar maya.vanholder@pepingen.be of naar de Dienst Vrijetijd, Ninoofsesteenweg 116, 1670 Pepingen.
De vorige prijsvraag werd gewonnen door Marleen Ameys. Ook zijkreeg een mand vol lekkers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jul 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief