PEPINGEN - Voor Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken zijn al haar medewerkers een fortuin waard

C21

PEPINGEN - Voor Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken zijn al haar medewerkers een fortuin waard

Editiepajot_pepingen_vanderstokken_bewerkt-1
Ingezonden foto
 

Algemeen directeur Sylvia Gribbe, en de bewoners van Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken bedankten alle medewerkers ter gelegenheid van de ‘Dag van de verzorgende’.

De medewerkers werden reeds in de vroege uurtjes verwelkomd en er werd hen een ‘fortuindoekje’ uit stof, waar een toepasselijke spreuk in verborgen was, overhandigd. Op de verschillende afdelingen genoten de medewerkers tijdens de briefingmomenten van heerlijke ‘fortuinkoekjes’.
Als teken van dank voor de goede zorgen van elke dag, bedankten de bewoners de medewerkers ’s middags met een persoonlijk dankwoordje voor elke medewerker. Er werd genoten van een lekker aperitief. Ook medewerkers onderling konden elkaar een spreuk, compliment, boodschap schrijven via blanco, papieren ‘fortuinkoekjes’.
De 110 medewerkers zijn voor de bewoners van het woonzorgcentrum hun grote fortuin: zij staan elke dag in voor de goede zorgverlening en streven ernaar om voor elke bewoner een thuis te maken van het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief