PEPINGEN - Grote verkiezingsshow “Ambassadeur & en Ambassadrice Vander Stokken 2014”

C21

PEPINGEN - Grote verkiezingsshow “Ambassadeur & en Ambassadrice Vander Stokken 2014”

Editiepajot_pepingen_ambassadeurs
Ingezonden foto
 

Naar aanleiding van de Seniorenweek organiseerden de animatiedeskundigen van Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken  een grote verkiezingsshow “Ambassadeur & Ambassadrice Vander Stokken 2014”. Henricus Van Obbergen en Christiane Matthijs mogen zich vanaf heden de titel van “Ambassadeur Vander Stokken 2014” & “Ambassadrice Vander Stokken 2014” toe- eigenen.

De 11 ingeschreven kandidaten moesten een aantal vragenrondes doorlopen om zo mee te dingen naar de begeerde titel. De juryleden stelden algemene vragen, ‘parate kennis’ vragen maar ook ‘delicate’ vragen aan de kandidaten, die op hun beurt hun uiterste best deden om zo goed mogelijk te antwoorden. Een laatste kans voor de kandidaten om nog wat stemmen te sprokkelen was de ‘praktische ronde’. Hier konden de kandidaten zich nog een laatste keer bewijzen door een lied te zingen, een goede mop te vertellen of een dansje te ‘placeren’.
Het stemmen werd nauwlettend in het oog gehouden. Ook de stemformulieren tellen, verliep volgens de regels.
Henricus Van Obbergen en Christiane Matthijs mogen zich vanaf heden de titel van “Ambassadeur Vander Stokken 2014” & “Ambassadrice Vander Stokken 2014” toe- eigenen.
Het werd een zeer fijne, en ook erg spannende namiddag…. Een goed begin voor de Seniorenweek die in het teken van kleur staat!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief