PEPINGEN/HALLE - Sint maakt noodlanding in het veld

C21

PEPINGEN/HALLE - Sint maakt noodlanding in het veld

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle
© Elsie De Greef
 

Maandagochtend had juf Anja, de directie van de school, een brief gekregen waarin de Sint schreef dat hij met de helikopter ging landen op de speelplaats, vandaag werd alles klaargemaakt voor de landing… maar het liep fout! De helikopter met de Sint en zijn Pieten moest wegens brandstoftekort een noodlanding maken midden in de velden van Bellingen.

 

Gelukkig was boer Pierre Dedobbeleer, papa van Anaïs en Margot, op zijn veld werkzaam en bracht hij de goede Sint en zijn gevolg naar de school. De kinderen stonden al te wachten en de Sint en Pieten werden dan ook blij onthaald. De Sint bracht een bezoek aan alle klassen en de Pieten deelden snoepjes en cadeautjes uit.

Ook in de wijkschool in Breedhout zaten de kleine Pietjes en Sintjes te wachten op de komst van de Sint en zijn Pieten. De kleuters verwelkomden de Sint met liedjes en een gek versje over Pietje Deugniet. De Sint bewonderde de kleuters hun knutselwerkjes en samen met de 3 Pieten werd de 'Zwarte Pietendans’ gedanst. De Pieten hadden voor iedereen een zakje met lekkere snoepjes en 2 zakken met speelgoed om in de klas mee te spelen. Bedankt Sint en… tot volgend jaar!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief