PEPINGEN - Gezinsbond Beert nodigden leden uit in leuke kerstsfeer

C21

PEPINGEN - Gezinsbond Beert nodigden leden uit in leuke kerstsfeer

Dsc04133_ok
Ingezonden foto
 

De Gezinsbond van Beert organiseerde haar jaarlijkse ledenbijeenkomst. ‘t Zaaltje van Beert werd ingericht in een leuke en aangename kerstsfeer. In de namiddag werd er voor de gezinnen een groepswandeling georganiseerd. De deelnemers kregen allerlei foto’s van “Oud-Beert” te zien.

Hiermee moesten ze op zoek naar verschillende locaties in Beert. Op de verschillende plaatsen kregen ze een kijk vanuit een uitkijkpaneel op het “huidige Beert”. De niet-stappers konden deelnemen aan een binnenactiviteit. Bingo en Hoger-Lager stonden o.a. op het programma.

Na het aperitief kreeg iedereen een lekker avondmaal voorgeschoteld. Vòòr het dessert werden “de lotjes” van de tombola getrokken. De winnaar kan gratis mee op week-end. Jaarlijks trekt de Gezinsbond uit Beert er met hun leden op uit. In 2015 gaan ze met z’n allen op 24 en 25 april de Kempen, in Hotel Corbie te Mol. De volgende activiteit die op het programma staat is hun jaarlijks Italiaanse eetfestijn op 13 en 14 februari 2015 in ’t zaaltje te Beert. Wie graag lid wil worden van de gezinsbond Beert kan steeds terecht bij Wiske en Raymond Barbé - Vandercammen, tel. 02/356.96.78, raymond.barbe@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief