PEPINGEN - Pater Toon legt aan jong en oud het ontstaan en de geschiedenis van het Don Bosco Instituut uit.

C21

PEPINGEN - Pater Toon legt aan jong en oud het ontstaan en de geschiedenis van het Don Bosco Instituut uit.

E4ditiepajot_pepingen_toon_1
Ingezonden foto's
 
E4ditiepajot_pepingen_toon_2
Ingezonden foto's
 

Het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken verwelkomde opnieuw een aantal leerlingen van het Don Bosco Instituut van Halle.(richting electro- mechanica) Zij brachten hun Sociale Dag door in het woonzorgcentrum.

In de voormiddag kregen zij een onthaalmoment, uitleg over het woonzorgcentrum, de opdrachtsverklaring, de visie, het aanbod van het woonzorgcentrum, enzo…
Hierop volgend werd er een rondleiding gegeven in het huis. De demonstratie van de actieve- en passieve tillift die gebruikt worden om bewoners veilig te transfereren viel erg in de smaak.
Na de middag werden de bewoners uitgenodigd om naar een powerpointvoorstelling te komen kijken “Het Don Bosco Instituut – Vroeger en nu…”. Deze interessante voorstelling werd gegeven door Toon die nog deel uitmaakt van de gemeenschap van Salesianen. Hij kon met veel enthousiasme vertellen over het ontstaan van het Don Bosco Instituut en over de evolutie die het doorheen de jaren heen meemaakte. De bewoners luisterden aandachtig en voor velen onder hen waren sommige foto’s zeer herkenbaar. Er werden wat herinneringen opgehaald wat het zeer aangenaam maakte.
Het werd een zeer boeiende namiddag!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto(s
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief