Ook WZC Henri Vander Stokken uit PEPINGEN was op ’Kermis te KESTER!!

C21

Ook WZC Henri Vander Stokken uit PEPINGEN was op ’Kermis te KESTER!!

Sam_2637
De inwoners genoten van dagje Kester.
 

Naar jaarlijkse traditie wordt tijdens het eerste weekend na Pinksteren de Heilige Drievuldigheidsprocessie in Kester georganiseerd. Vorige zondag trok de paardenprocessie onder begeleiding van de fanfare van Kester het pajottenland door richting Herfelingen en Oetingen. Daar besloten de weergoden er een regenachtige dag van te maken.
Op maandag 1 juni 2015 trokken een aantal bewoners van het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken samen met de animatiedeskundigen en een aantal vrijwilligers naar het dorp van Kester.
Aangekomen in het centrum van Kester konden de bewoners genieten van een heerlijk pakje friet , een stukje vlees en een lekker drankje. En smaken dat het deed! De zon liet zich zien, de kermiskraampjes werden geopend, overal klonk gezellige muziek en de menigte stroomde toe.

Tijd dus om een ander ‘stamenee’ op te zoeken en ons klaar te maken voor de wielerkoers die van start zou gaan. Met een stralende zon, een drankje in de hand en een plaatsje op de eerste rij waren de bewoners, animatiedeskundigen en vrijwilligers klaar om te supporteren voor de favoriet van de dag: de wielrenner met nummer 29, Cosijns, die afkomstig is van Kester. Het werd een spannende koers maar spijtig genoeg kon onze favoriet de koers niet winnen.  Rond 16.30 uur keerden de bewoners, animatiedeskundigen en vrijwilligers opnieuw huiswaarts. De bewoners hadden zeker en vast met volle teugen van deze dag genoten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2015
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief