PEPINGEN - CD&V reikt cheque van 1050 euro uit aan vzw Smile to Me

C21

PEPINGEN - CD&V reikt cheque van 1050 euro uit aan vzw Smile to Me

Editiepajot_emile_devogleer_1050_euro_voor_vzw_smile_to_me_18062015
 
Editiepajot_emile_devogleer_1050_euro_voor_vzw_smile_to_me1_18062015
 
Editiepajot_emile_devogleer_1050_euro_voor_vzw_smile_to_me2_18062015
 

Op het eetfestijn van CD&V Pepingen wordt jaarlijks een tombola georganiseerd ten voordele van een goed doel, de bezoekers van dit eetfestijn hadden massaal deelgenomen aan deze tombola zodat het bestuur van CD&V dit jaar de vzw Smile To Me kon steunen met een cheque van 1050 euro.

Vorige jaren ging de opbrengst van de tombola reeds naar Bednet, de mucovereniging, MS Liga, steun aan Haiti, ziekenzorg Pepingen, bloedgevers groot Pepingen,vzw ik leef verder,…

 

Dit jaar werd er gekozen voor de vzw Smile to me. Smile to me vzw is een organisatie die kinderen met zwaar fysieke beperkingen een onvergetelijke dag bezorgen.

 

Deze kinderen zijn net als hun leeftijdsgenootjes, broers en zussen dol op een feestje, helaas wordt er bij de organisatie van veel feestjes weinig rekening gehouden met de beperkingen van deze kinderen waardoor deze moeilijk kunnen deelnemen aan het feestje.

 

Daarom organiseert het team vrijwilligers, momenteel 12 mensen, elk jaar een groot feest, een dag boordevol activiteiten voor deze kinderen. Op de dag van het feest wordt het team bijgestaan door ouders, familieleden en vrienden.

 

Tijdens dit feest krijgen alle kinderen een mooi en nuttig aandenken zoals een radio, sportzak…

 

Op het feest, dat dit jaar doorgaat op 17 oktober worden er opnieuw een 50 tal kinderen van twee tot twintig jaar verwacht, het thema dit jaar is “Iedereen Kampioen”, genoemd naar de bekende tv reeks FC de kampioenen.

Hier ligt de keuze ruimer en gaat het van kampioen zijn bv in het zingen, sporten en andere. De vzw kijkt nu al uit naar 2016 want dan bestaan ze vijf jaar en plannen ze een nog groter feest voor deze kinderen.

 

De ouders van de tweeling Lucas en Jelle, en de vzw zouden het fijn vinden indien u als vrijwilliger, artiest, firma of sponsor wenst deel te nemen aan dit evenement, neem dan contact op met vzw Smile to me via de website www.smiletome.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief