PEPINGEN - WZC Henri Vander Stokken sluit de zomermanden af met een “Foute Party”

C21

PEPINGEN - WZC Henri Vander Stokken sluit de zomermanden af met een “Foute Party”

Edidtiepajot_pepingen_vanderstokken
Ingezonden foto
 

De parkconcerten in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken tijdens de maand augustus waren een groot succes. Elke maandag organiseerden de animatiedeskundigen een andere soort muzieknamiddag; Een accordeonnamiddag, een fijne playbackshow waar de bewoners zelf nog verborgen talenten ontdekten, een namiddag vol klassieke muziek van André Rieu en een retro- schlager-festival stonden op het programma.

Om de mooie zomer in stijl af te sluiten, organiseerden het WZC H. Vander Stokken een ‘Foute Party’. Een foute party met een leuk repertoire aan ‘Foute muziek’. De sfeer zat er opnieuw onmiddellijk in en de bewoners genoten van de liedjes die zorgvuldige uitgekozen waren: de polonaise van de alom bekende Vlaamse zanger Christoff, liedjes van Laura Lynn, Urbanus, Abba, Peter Koelewijn, Frans Bauer, Luc Steeno en nog zo vele anderen werden erg geapprecieerd door de bewoners van het wzc. Er werd dan ook uit volle borst meegezongen door de bewoners en de dansvloer bleef niet lang ‘onbemand’.
Een ding is zeker… Deze mooie zomer zullen de bewoners van het wzc Henri Vander Stokken niet gauw vergeten. Zij gaan met een glimlach de herfst tegemoet!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief