PEPINGEN - Trefpunt “OKRA” 55+Elingen viert 50 ste huwelijksverjaardag van drie leden.

C21

PEPINGEN - Trefpunt “OKRA” 55+Elingen viert 50 ste huwelijksverjaardag van drie leden.

Editiepajot_emile_devogeleer_okra_55__viert_3_leden_50e_huwelijksverjaardag5_15092015
 
Editiepajot_emile_devogeleer_okra_55__viert_3_leden_50e_huwelijksverjaardag_15092015
 
Editiepajot_emile_devogeleer_okra_55__viert_3_leden_50e_huwelijksverjaardag2_15092015
 
Editiepajot_emile_devogeleer_okra_55__viert_3_leden_50e_huwelijksverjaardag1_15092015
 
Editiepajot_emile_devogeleer_okra_55__viert_3_leden_50e_huwelijksverjaardag3_15092015
 
Editiepajot_emile_devogeleer_okra_55__viert_3_leden_50e_huwelijksverjaardag4_15092015
 

Het bestuur en de leden van Okra 55+ trefpunt Elingen vierde het gouden jubileum van drie koppels ( leden ) in “Ons parochiehuis” te Elingen. De gelukkige jubilarissen mochten  bloemen en een mand streekproducten ontvangen namens het bestuur. Voor de muzikale noot, tijdens het feest, zorgde Dick Amon & Sylviane. De jubilarissen schonken hun vrienden leden een lekker buffet, drank en gebak.

 

Het eerste jubilaris koppel is Achille Godart & Irma Bomon, F. Weyenbergstraat 1 1600 Oudenaken. 

Achille werd geboren in Sint-Pieters-Leeuw ( Oudenaken ), en groeide op als landbouwers zoon, Irma werd geboren in Lembeek en heeft in haar jeugd gewerkt in de kliniek in Halle. Achille ging regelmatig naar de schroothandel om te snuffelen achter bruikbare stukken voor op het boerenhof van zijn ouders, het is daar achter de poort van de voddenboer dat hij zijn Irma heeft leren kennen. Toen het koppel trouwde vestigde ze zich in Elingen waar Achille de kost verdiende als landbouwer, loonwerker. Het gezin kreeg 3 dochters en 4 kleinkinderen ( 4 meisjes ) en het vijfde is op komst wist Irma te vertellen. Nu vullen ze hun dagen bij Trefpunt Elingen, Kester en Oudenaken, feesten en eetkermissen in hun buurt. Achille is ook verzot op kaartspelen. 

 

Het tweede koppel was Frans Van Belle & Gaby Kestemont, Oudenaaksestraat 9 1671 Elingen.

Frans werd geboren in Elingen, en heeft 39 jaar in een fabriek in Anderlecht gewerkt ( Elkaplas ), Gaby werd geboren in Gaasbeek, als dochter van café uitbater “Bij Berta“ ( nu Oud Gaasbeek rechtover het kasteel van Gaasbeek ). Gaby hielp in haar vrije tijd mee in het café, het was op kermis Oudenaken dat ze elkaar leerde kennen in de danstent. Het gezin kreeg 2 meisjes en vier kleinkinderen allemaal jongens, als hobby zijn ze vooral actief bij OKRA, petanque, in de tuin werken en hun schapen verzorgen.

 

Het derde koppel was Roger Spitaels & Leona Van Laethem  Vroembos 2 1670 Pepingen.

Roger werd geboren in Sint-Martens-Lennik, en werkte 37 jaar in de matrassen fabriek “Beka” in Ruisbroek, Leona werd geboren in Leerbeek en werkte eveneens in de Beka fabriek maar dan in de keuken. Zij hebben elkaar leren kennen op café, en kregen samen 1 dochter en 2 zonen, waarna er nog eens vier kleinkinderen bijkwamen. Roger was vroeger en nu nog altijd gepassioneerd voor alles wat met muziek te maken heeft, Leona haar hobby’s zijn dansen bij Okra.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief