PEPINGEN - Cursisten van het Pajottenlands Centrum VDAB organiseren ongeziene verwendag in het WZC Henri Van der Stokken.

C21

PEPINGEN - Cursisten van het Pajottenlands Centrum VDAB organiseren ongeziene verwendag in het WZC Henri Van der Stokken.

Verwennamiddag_vdab_2015__14_
Ingezonden foto's
 
Verwennamiddag_vdab_2015__82_
Ingezonden foto
 

 17 cursisten, polyvalent verzorgende/zorgkundige, zorgden  voor een grote verwendag voor de bewoners van het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken. Het werd een ongeziene verrassing.

De dag startte al vroeg met een aantal activiteiten. Voelspelletjes, reminiscentie met oude foto’s, het bezoek van een hond, individuele gesprekken, het wielrenners- spel en nog vele andere leuke activiteiten zorgden voor een leuke kennismaking met de bewoners.

In de voormiddag bakten de studenten samen met de bewoners lekkere cake. De bewoners hielpen mee en vertelden in geuren en kleuren hoe zij dit vroeger deden. Natuurlijk kwamen heel wat verhalen naar boven.

Na de middag werden alle bewoners uitgenodigd om te genieten van een deugddoende handmassage, een nagelverzorging of een voetbad. Samen met een tasje koffie en de vers gebakken cake werd het een heel gezellige namiddag. De bewoners genoten met volle teugen van de aandacht die de leerlingen hen gaven.

Als afsluiter van deze fijne dag kregen de bewoners een mooie bloem aangeboden ter herinnering aan deze dag.

WZC Henri Vander Stokken is ontzettend fier zo’n gemotiveerde en enthousiaste studenten in huis te mogen ontvangen. De opleiding zorgkundige, georganiseerd door het Pajottenlands Centrum in samenwerking met de VDAB, gaat immers 3x per week door binnen het centrum. Het is een boeiende en leerrijke ervaring waar beide partijen geregeld informatie uitwisselen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief