PEPINGEN - Pol Clement gehuldigd als Laureaat van de Arbeid

C21

PEPINGEN - Pol Clement gehuldigd als Laureaat van de Arbeid

Editiepajot_ingezonden_pol_clement_gehuldigd_als_laureaat_van_de_arbeid
 

Vandaag, woensdag 4 november, werd Pol Clement, geboren en getogen Bellingenaar en bedrijfsleider van Schrijnwerkerij Clement, in het gemeentehuis van Pepingen gehuldigd voor zijn vakbekwaamheid en sociale inzet. Hij ontving daarvoor uit handen van burgemeester Eddy Timmermans het gouden ereteken van ‘Laureaat van de Arbeid’.

 

Deze titel, verleend door Koning Filip en uitgereikt door het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid, wordt toegekend aan zeer gemotiveerde en verdienstelijke burgers na een zorgvuldige selectieprocedure. Daar slaagde Pol Clement met vlag en wimpel voor. Hij zette de schrijnwerkerij van vader Raymond in Bellingen verder en bouwde het verder uit tot een bloeiende onderneming die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Drie jaar geleden mocht het bedrijf al 50 kaarsjes uitblazen. Het Organiserend Comité kent hem aansluitend op het gouden ereteken ook de titel ‘Expert van het Hout’ toe.

 

Pol Clement is ook één van de drijvende krachten achter de Halfoogstfeesten in Bellingen. Als actieve voorzitter van Wandelvereniging De Halfoogstvrienden (www.wchvbellingen.be) zet hij jaarlijks samen met zijn team de schouders onder de populaire Taalgrenswandelingen, elk jaar het hoogtepunt en publiekstrekker van de Halfoogstfeesten in Bellingen. Burgemeester Timmermans feliciteerde Pol ook met zijn blijvende passie voor wandelen en zijn inzet voor de wandelvereniging, waarmee hij mensen bij elkaar weet te brengen, vaak voor een goed doel, en waarmee hij telkens weer een niet onbelangrijke bijdrage levert aan het bloeiende Pepingse verenigingsleven. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief