PEPINGEN - Hartentroef sluit de Seniorenweek af in Henri Vander Stokken

C21

PEPINGEN - Hartentroef sluit de Seniorenweek af in Henri Vander Stokken

Editiepajot_pepingen_smaak
Ingezonden foto
 

De ‘Week van de Senioren’, een jaarlijks terugkerende week speciaal voor de senioren, liep dit jaar gedeeltelijk samen met de ‘Week van de Smaak’. De seniorenweek startte met een gezellige receptie voor alle bewoners. Op woensdag zongen de bewoners, vergezeld van een klein orkestje (trompet, accordeon en saxofoon), heel wat liedjes uit de ‘oude doos’.

Met een glaasje wijn in de hand en heel veel zin om te zingen, werd het namiddag vol plezier en amusement. Donderdagochtend startte de ochtend met een lekker ontbijt. De animatiedeskundigen bakten spek met eieren voor alle bewoners. In de namiddag trokken de bewoners opnieuw de kitchenette in om samen met de animatiedeskundigen ‘knödels met bruine suiker’ te maken. Vrijdag mochten ze de leerlingen van het Don Bosco Instituut( 2e jaar grafische richting) verwelkomen. Zij brachten hun ‘sociale dag’ door in het WZC. In de namiddag speelden de leerlingen samen met de bewoners het ‘levensloop- spel’. Aan de hand van vragen werden bepaalde onderwerpen aangesneden en konden de leerlingen en de bewoners mekaar beter leren kennen.
Als afsluiter van deze mooie seniorenweek kregen de bewoners het bezoek van 48 leerlingen van het 4e leerjaar van de basisschool Hartentroef. Zij brachten een aantal bekende dansjes, die zij met heel veel enthousiasme opvoerden.
Ook dit jaar viel de ‘Week van de senioren’ erg in de smaak en kunnen de bewoners terug kijken op een geslaagde week! Zij zijn alvast benieuwd naar volgend jaar!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief