PËÏNGEN - DVP deelt 40 broodpuddings uit

C21

PËÏNGEN - DVP deelt 40 broodpuddings uit

Editiepajot_pepingen_dvp_bewerkt-5
Ingezonden foto

Deze eenvoudige maar lekkere gebakjes werden over gans de gemeente verdeeld. Alle doelgroepen ontvingen een gebak : senioren, jonge gezinnen, nieuwe inwoners, alleenstaanden.

"Een broodpudding maken is gemakkelijk en het is een leuke, originele manier om de mensen prettige feesten te wensen", aldus voorzitter De panelen van de vriendenkring Door en Voor Pepingen zijn tijdens deze eindejaarsperiode niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Groot-Pepingen. Om de boodschap "DVP wenst u prettige feesten" nog kracht bij te zetten, organiseerde de vriendenkring een bakwedstrijd en bakte Door en Voor Pepingen ook zelf een 40-tal broodpuddings (ook bodding genaamd).
Kristof De Cuyper. "Het gaat over een traditioneel eenvoudig recept in een feestelijk jasje. 300 gram brood mengen met halve liter melk met een kopje suiker en 10 minuten laten rusten. Daar een handvol rozijnen en chocoladedruppels, een beetje rum en 3 eieren aan toevoegen. Dit mengsel 50 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven bakken." 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief