PEPINGEN - ‘Krant en Zo’ opent zijn deuren

C21

PEPINGEN - ‘Krant en Zo’ opent zijn deuren

Editiepajot_pepingen_krant_en_zo_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Op de hoek van de Ninoofsesteenweg en de Steenweg naar Kester aan het Kestergat in Pepingen gaat zaterdag 2 januari ‘Krant en Zo’ open. Het wordt niet alleen een krantenwinkel maar ook een broodjeszaak. De winkel is zo ingericht dat men er op zijn gemak bij een tasje koffie of het verorberen van een broodje aan een tafeltje zijn krant kan lezen.

Uitbaters Sarah en Dieter waren al lang op zoek om met iets te kunnen beginnen in eigen gemeente. Ze zijn beiden immers afkomstig van Pepingen. Zij was vertegenwoordigster en hij elektricien, maar stond vroeger ook in de verkoop. Bij beiden zat de verkoop in het bloed.
Een echte krantenwinkel is er niet in Pepingen en het pand stond leeg en ondanks de werken in het centrum van Pepingen,  die er nog tot in het voorjaar van 2016 bezig zijn, was er toch veel verkeer die langs hun deur voorbij kwam. De omleiding voor de werken is immers zo gelegd dat men altijd voorbij hun zaak moet.
Hun eerste idee was om de zaak ‘Kestergat’ te noem. Maar omdat er al een zaak was met deze naam moesten ze op zoek naar iets anders en het werd dus ‘Krant en Zo’. Die ‘ZO’ die staat dan voor broodjes, koffie en sigaretten.
Op weekdagen is de zaak alle dagen open van 5.30 tot 18 uur e, op zaterdag van 6.30 tot tot 14 uur. Bestellingen, kunnen door gegeven worden op www.kranten zo.be.
Bij de opening nu zaterdag krijgt elke klant die Het Nieuwsblad koopt pralines aangeboden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief