Wandeldag en 1ste wandelzoektocht voor kinderen in BELLINGEN

C21

Wandeldag en 1ste wandelzoektocht voor kinderen in BELLINGEN

Wandelen
EP

Ben je tussen 6 en 9 jaar oud en wil je een sportieve namiddag beleven? Kom dan op zondag 24 april naar de 1ste kinder-wandelzoektocht van de heemkundige kring vzw Bellingahaim. Samen met je familie vertrek je tussen 14u en 15u aan ontmoetingscentrum Ter Loo voor een tocht van +/- 4 km, goed voor 1,5 uur stap-en zoekplezier.

Elke jonge stapper krijgt een verrassing én je kan ook deelnemen aan een leuke tekenwedstrijd. Misschien neem jij die mooie prijs mee naar huis! Na de zoektocht kan je smullen van ijsjes en springen op het springkasteel in Ter Loo. Schrijf dus snel die datum in je agenda en zet je stapschoenen klaar!
Wij bieden u ook dit jaar weer de kans om een prachtige wandeling door het Pajottenland te maken, begeleid door een gids. Deze keer kozen wij in samenwerking met PASAR en de KREKELS, de Geynstbergwandeling, een tocht van 10 km, met vertrek- en eindpunt in Ter Loo. Daar wacht u na de wandeling een frisse pint en een lekker stuk taart! De wandeling start om 14u stipt. Afspraak op de parking van ontmoetingscentrum Ter Loo, Kareelstraat 21 te 1674 Bellingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief