PEPINGEN - Ook wzc Vander Stokken reed zijn Ronde

C21

PEPINGEN - Ook wzc Vander Stokken reed zijn Ronde

Criterium_28-07-2016__28_
Ingezonden
 

 

De 3e editie van het Criterium in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken is een groot succes! Naar aanleiding van de Ronde van Frankrijk en het grote succes van de vorige edities van het ‘Criterium Henri Vander Stokken’ sprongen op donderdag 28 juli 2016 opnieuw enkele fervente ‘coureurs’ in de klikpedalen.

 

5 sportievelingen, waaronder de 2 zonen van een medewerker, een kleinzoon van een bewoner alsook 3 medewerkers van het woonzorgcentrum, mochten zich achter de startstreep van de wielerwedstrijd schrap zetten.

 

De aanwezige bewoners moedigden hun favoriete wielrenner uit volle borst aan! De wielrenners werden om veiligheidsredenen gevolgd door onze ‘bezemwagen’ die er voor zorgde dat alles veilig en volgens de regels verliep.

 

Daarnaast werden ook de drie winnaars van de quiz over de ‘geschiedenis van de ronde van Frankrijk’ bekendgemaakt. Zij kregen een gouden, zilveren of bronzen medaille voor hun prestatie, alsook een boeket bloemen, gemaakt door één van onze bewoners. Op de eerste plaats eindigde Yvonne Cosijns Yvonne, op de tweede plaats Robert Sermon  en de derde plaats was voor Mariette Vander Motten

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jul 2016
Felix Merckx
Inezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief