PEPINGEN – Feestend Beert bedankte de winnaars van de Beertse Feesten 2016.

C21

PEPINGEN – Feestend Beert bedankte de winnaars van de Beertse Feesten 2016.

Beert_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Beert_2
Foto's Emile Devogeleer
 

  In het speelparadijs ‘Bij Mong Blok’ in Pepingen werden de winnaars ontvangen van de ballonnenwedstrijd en de gezinszoek- en wandeltocht van de Beertse feesten afgelopen jaar. Het is een gewoonte dat het feestcomiteit de winnaars belonen bij een hapje en drankje bij sponsor Mong Blok.

De ballonnen vlogen dit jaar niet richting Nederland of Frankrijk, maar daalden dit jaar in de buurt van Namen. De  ballon die het langste in de lucht bleef was deze van Fleur Dehaeseleer uit Halle, die in Daussoulx lande, zij is de  gelukkige winnares van 1 dag gratis springkasteel gesponsord door Mong Blok en een verassingspakket.

Op de tweede plaats was de ballon van Wesley De Nil uit Ruisbroek die in Bovesse lande, hij kreeg een verassingspakket en een waardebon van speelgoedwinkel Varejo geschonken door Feestend Beert. en de derde ballon lande in Beuzet en was deze van Noémi Van Der Kelen uit Gooik, ook zij kreeg een verassingspakket en een waardebon van speelgoedwinkel Varejogeschonken door Feestend Beert.

Er was ook nog ( voor de laatste keer) een gezinszoek- en wandeltocht, en hier was de winnares Allegria Janssens uit Pepingen en zij kreeg een familiemand met streekproducten geschonken door Feestend Beert.

Het feest comité ‘Feestend Beert’ is nu al volop bezig met de volgende editie, die dit jaar plaats vindt het laatste weekend van augustus.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief