PEPINGEN - Blokspot kent groot succes

C21

PEPINGEN - Blokspot kent groot succes

Blokspot
Ingezonden foto
 

 De Blokspots in het Pajottenland kennen een groot succes. Op verschillende plaatsen in het Pajottenland werden locaties ingericht tot een rustige plek om samen te studeren. In het zaaltje naast de bibliotheek te Bellingen studeren elke dag tussen acht en twaalf studenten. Normaal is het lokaal open van 9u tot 18u. maar in overleg met de studenten worden de openingsuren soms uitgebreid.

Overburen Marc en Josiane Timperman, de bibliotheek, de  jeugddienst en de schepen van jeugd Peter Van Cutsem openen afwisselend de deuren. De studenten krijgen in het zaaltje gratis WIFI ter beschikking. Ze krijgen er water en koffie en ook de koelkast en de microgolf staat ter beschikking van de jongeren. Tijdens de pauze kunnen de studenten gebruik maken van de gezelschapspelletjes uit de speel-o-theek die de bibliotheek ter beschikking stelt.

Om de studenten  een hart onder de riem te steken, trakteerde schepen van jeugd Peter Van Cutsem vrijdagmiddag  iedereen op een ijsje en nog wat fruit en wafeltjes. De verfrissing was nodig zeker in deze zwoele dagen. Hij wenste verder iedereen veel moed en succes toe voor de komende examenperiode.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief