HERNE / PEPINGEN – Café Terlindenhof viert 15-jarig bestaan met gezellige feestavond

C21

HERNE / PEPINGEN – Café Terlindenhof viert 15-jarig bestaan met gezellige feestavond

Editiepajot_terlindernhof_herfelingen-_foto_deschuyffeleer__7_
HERNE / PEPINGEN – Café Terlindenhof viert 15-jarig bestaan met gezellige feestavond - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 10 juni vanaf 20u30 is het feesten geblazen in het café Terlindenhof in het gelijknamig gehucht Terlinden in Herfelingen, pal op de grens met Heikruis. Want dan baat Sofie er al 15 jaar lang het welbekend café uit. “Een feestje waard”, dacht Sofie en prompt boekte zij een dj om er een gezellige avond en nacht van te maken. Bovendien wil Sofie in een gulle bui dan eveneens haar klanten verwennen met tapas met producten uit eigen streek.

Trefpunt voor zachte recreatie
Sofie wil op termijn graag haar goed gelegen café met zo’n 150 zitplaatsen uitbouwen tot een trefpunt voor zachte recreatie op basis van het alsmaar aangroeiend toerisme en bijhorende overnachtingsmogelijkheden in de streek zonder daarbij evenwel haar trouw cliënteel uit het oog te verliezen. Het café heeft daartoe alleszins alle troeven in de handen. Zo is het bijzonder rustig gelegen langsheen attractieve wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes en biedt het door zijn bijzondere ligging het Pajottenland op zijn mooist aan en dit dan nog wel in de onmiddellijke nabijheid van het prachtig domein Ter Rijst met zijn toch wel unieke wandelwegen en waterpartijen. Het is zo dan ook de ideale rendez-vousplaats voor vertrek-, rust en/of aankomstplaats voor onder meer groepswandelingen.
Naast een ruime parking kan het Terlindenhof onder de slagzin ‘bij Sofie waar wij elkaar tegenkomen’ ook nog prat gaan op een zonneterras met zicht op het fraai landelijk kader en een kinderspeeltuin. Naast de gebruikelijke bieren en frisdranken zijn er ook tal van streek- en trappistenbieren te verkrijgen alsook ambachtelijke koffie.
Trouw aan het Pajottenland
Sofie draagt het Pajottenland uiteraard een warm hart toe. En dat bewijst zij andermaal door tijdens de feestavond haar klanten tapas aan te bieden met producten uit eigen streek zoals onder meer kaas, boerenhesp, salami, vleesbrood, balletjes, honing, brood en fruit.
Tijdens de komende zomer pakt het Terlindenhof ook nog uit met een Gran Fiesta op zaterdagavond 5 augustus. Dan speelt het dweilorkest van Herfelingen beslist de ambiancepannen van het dak en komen er allerlei foodtrucks langs. Op zaterdagavond 2 september dan weer is er de soirée ‘René fin d’été’ met de bekende charmezanger René Scohy die dan zweemzoete nummers brengt van onder andere Julio Iglésias en van de meest bekende Franse chansonniers.
Bovendien is het ook iedere eerste zaterdagavond van de maand bijzonder fijn vertoeven in het Terlindenhof tijdens de Cafés Dansant.
Het Terlindenhof is geopend van woensdag tot en met zondag telkens vanaf 11u. Meer info via sofievanbelle@skynet.be of 02/396.38.03 of facebook.    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief