Sk_2

Sk_3

Sk_4

Sk_5

SK Pepingen-Halle moest het dit weekend opnemen tegen de zevende in de rangschikking Sportkring Sint-Niklaas. De eerste 45 minuten was het voor beide ploegen aftasten, beide ploegen deden er zowat alles aan om geen  doelpunt te incasseren.

Na de rust ging de thuisploeg wat hoger spelen naar het doel van de bezoekers, en met succes in minuut 64 kon Benhamed Ismael de 1-0 op het bord plaatsen.

De bezoekers uit Sint-Niklaas kregen het daarna nog moeilijk toen Bad Yassin oog in oog kwam met doelman Jelle Merckx die een goede reflex uithaalde om de bal uit zijn doel te houden.

Even later zorgde Badi Yassin nog voor gevaar met een ver afstandsschot, die de doelman nog juist in hoekschop kon weren.

SK Pepingen-Halle bleef door duwen, en met succes toen Ngadrira Avansey in de slotminuut zorgde voor de 2-0 voor de thuisploeg, en hierdoor de drie punten zuiver verdiende.

Volgende thuiswedstrijd voor SK Pepingen-Halle : 11 februari om 15.00 uur tegen VK Westhoek.