HALLE - Taartenverkoop voor Wheels & wings for Jimmy

C21

HALLE - Taartenverkoop voor Wheels & wings for Jimmy

H_e_l_p
EP

Jimmy VERSTRAETE uit Halle heeft een ongeluk gehad een tijdje geleden... Hij is sinds zijn ongeluk verlamd en heeft hiervoor een paar hulpmiddelen nodig om zijn leven confortabel te maken. Vrienden doen daarom een taartenverkoop.

Volgende taarten kan men kopen: Rijsttaart, flantaart, flan bresilienne, krieken en confituur. Zij kosten 10 euro het stuk. De bestellingen kunnen telefonisch op het nummer 0491360203. Betaling kan op : BE38 363-0059978-72. Mededeling; welke taart + naam en adres
De taarten worden gebakken 23 & 24 januari, afhaling en levering zal dan onmiddelijk mogelijk zijn.
Jimmy: “ Via deze weg probeer ik geld in te zamelen om mij terug zo mobiel mogelijk te maken, dat ik terug de draad in het dagelijkse leven kan opnemen, terug onder de vrienden en mensen kan komen, terug voor mijn zoontje Mika en vriendin Audrey kan zorgen, met hun gaan handbiken, wandelen in het bos... Noem maar op, ondanks mijn ongeluk wil ik vechten en door bijten om mijn lichaam via deze hulpmiddelen fit te houden, met hoop op een dwarslaesie doorbraak om zo terug de oude Jimmy te worden. Sinds mijn ongeluk zie ik het leven helemaal anders en geniet ik van de kleinste dingen, ik heb zo tal van ideeën om de mensen die mij hier mee willen in steunen te bedanken. Eerst en vooral een fuif of feestje waar we allemaal samen komen om is uit ons dak te gaan. Doen we allemaal veel te weinig wegens onze drukke levens en verliezen we elkaar uit het oog! Ik dacht ook aan een uitnodiging om eens mee te rijden in een raceauto op een testrace dag op zolder of andere circuits, voor de durvers die eens van mijn hobby willen proeven kan er een testrit op de crosmotor op een crossparcours plaats vinden...”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief