Een mooi muzikaal afscheid voor Marina en Patrick in de balletzaal in Gooik

C21

Een mooi muzikaal afscheid voor Marina en Patrick in de balletzaal in Gooik

Editie_gooik_afscheid_academie_patrick_2__kopie_
Afscheid van Marina en Patrick.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_afscheid_academie_patrick_3__kopie_
Feestje in de balletzaal.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_afscheid_academie_patrick_4__kopie_
Ze kregen tal van geschenken.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_afscheid_academie_patrick_5__kopie_
Patrick mocht een liedje zingen.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_afscheid_academie_patrick_6__kopie_
Feestje in de balletzaal.- Foto Marc Colpaert
 
De mensen van de Academie voor Muziek, Woord en Dans, wilden hun collega’s Marina en Patrick, niet zomaar met pensioen laten gaan, en zorgden voor een mooi, muzikaal afscheid. Dit ging gepaard met veel toeters en bellen, een afscheidsspeech, liedjes van de leerkrachten en leerlingen en zelfs Patrick mocht een liedje zingen.
 
Marina zorgde ervoor dat de lokalen van de Academie er de laatste 35 jaar spik en span bijlagen, maar ze was volgens directeur Sarah Copriau veel meer dan dat. Marina  en Patrick(secretariaat) deden veel meer dan hun job alleen. We konden altijd op hen rekenen en Marina was zonder twijfel het warme onthaalpunt van de academie. Ze kwam nooit tegen haar zin werken. Iedereen in de academie weet dan ook, dat we jullie beiden enorm gaan missen in de academie", aldus Sarah.
 
 
 
Met veel toeters en bellen werden Marina en Patrick van uit de dagschool De Bron en onder muzikale begeleiding naar de balletzaal in Gooik gebracht. Daar was er een klein muzikaal feestje met collega's, maar ook mensen van het gemeentebestuur van  Gooik waren van de partij. 
 Ze kregen tal van geschenkjes van schepen Christa Dermez en burgemeester Gunther De Wilde en tevens ook van de mensen van de academie. Na tal van verrassingen was er nog een laatste verrassing voor Patrick, die op de tonen van "Het werd zomer", van Rob De Nijs zijn beste zangkwaliteiten naar boven mocht halen. Ook ere burgmeester Michel Doomst mocht een woordje vertellen en sprak vol lof over dit koppel en er werd geëindigd met de woorden: voor jullie beiden zal er steeds een speciaal plekje zijn in onze academie.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief