FP HALLE-GOOIK plaatst zich voor een 4e opeenvolgende bekerfinale !!

C21

Logo_halle_gooikkopie
EP

FP Halle-Gooik kreeg in de halve finale Real Noorderwijk voorgeschoteld. Sterkhouder De Bail was geschorst. De eerste drie minuten zijn gelijkopgaand maar dan ontbindt Gonzalo zijn duivels en staat de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.

Twee minuten later staan de tabellen weer gelijk wanneer Kaddouri in de korte hoek binnentrapt. Halle-Gooik vind het dan welletjes en duwt hard op het gaspedaal. Gonzalo zorgt voor de 2-1, Grello voor de 3-1 op penalty na een handsbal. Fernandao rondt een collectieve aanval prachtig af en doet dat een minuutje later nog eens over wanneer hij de bal prachtig in het hoekje plaatst. Noorderwijk is nu helemaal het noorden nu helemaal kwijt, een afgeweken bal zorgt voor de 6-1 en Bissoni zet na een collectieve topactie de 7-1 ruststand op het bord. Na de rust beslist coach Fuentes zijn basisploeg te laten rusten. Maiko Becqué neemt de plaats in van Xuxa, Malengreaux, Cordier & Nerinckx nemen het merendeel van de speelminuten in. Toch is het Grello die voor de 8-1 zorgt, Kaddouri mildert tot 8-2.

Cordier beloont zijn goede wedstrijd met de 9-2, Gonzalo de zijne met de hattrick voor de 10-3. Tussendoor trapte Zerouali nog een vrije trap binnen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...