GOOIKse kinderen bakken wafels voor kinderbegeleiders

C21

GOOIKse kinderen bakken wafels voor kinderbegeleiders

Groepsfoto
ingezonden foto
 
Gooik viert alle kinderbegeleiders tijdens de Week van de Kinderopvang (9 – 15 oktober). Daarom bakten de kinderen lekkere wafeltjes. Zo bedanken ze de “Sterkmakers”, die zich elke dag inzetten om met hen te spelen, hen te verzorgen, hen te doen groeien en bloeien.
 
Kinderbegeleiders zijn Sterkmakers
 
“Onze kinderbegeleiders zijn echte ‘Sterkmakers’ ”, zegt Christa Dermez, schepen van Jeugd en Gezin. “En we hebben er veel in Gooik: de busbegeleiders, de begeleiders van de middagopvang, de voor- en naschoolse opvang, onthaalouders, vrijwilligers, grootouders. Het zijn echte duizendpoten die verantwoordelijk, communicatief, creatief, sociaal zijn.
Bovendien hebben ze een groot inlevingsvermogen, kunnen ze plannen en organiseren als de besten, en hebben ze kennis van de ontwikkeling en het gedrag van kinderen. Daar kunnen we hen niet genoeg voor bedanken. Met de lekkere wafeltjes, gebakken door de kinderen zelf, tonen we onze waardering voor hun zware, maar fantastische werk dat ze dag in dag uit leveren. Want hun helpende hand is echt een wereld van verschil voor ouders. In Gooik maken er immers vele gezinnen gebruik van de verschillende kinderopvanginitiatieven. “
 
Opvang.Vlaanderen
 

“We weten dat het voor ouders niet evident is om kinderopvang te vinden. Daarom zet de gemeente, samen met Huis van het Kind Pajottenland, mee in op de bekendmaking van de website Opvang.Vlaanderen”, vertelt Dermez. Op Opvang.Vlaanderen staan alle Gooikse kinderopvanginitiatieven die opvang aanbieden voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar. Bovendien kan er meteen een aanvraag bij de opvang van voorkeur ingediend worden. Zo blijven we werk maken van een sterke kinderopvangsector.” 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief