SCHEPDAAL – Sint en Piet bezoeken kinderdagverblijf t’Sproetje

C21

SCHEPDAAL – Sint en Piet bezoeken kinderdagverblijf t’Sproetje

Editiepajot_schepdaal_sint_bezoekt_kinderdagverblijf_t_sproetje_foto_steven_walravens
Kinderverzorgsters Cindy Vanbrusselen en Sofie Aerts met enkele kindjes van hun kinderdagverblijf. Foto © Steven Walravens
 

Het zijn drukke dagen voor de Sint en zijn Pieten maar toch hield de heilige man zondagnamiddag even halt op de Ninoofsesteenweg in Schepdaal om de kindjes te gaan bezoeken van kinderdagverblijf t’Sproetje.

“Normaal houden we op zondag de deuren van ons kinderdagverblijf gesloten, maar voor de Sint maken we een uitzondering. Meteen ook de gelegenheid om de familie van de kindjes ook eens uit te nodigen om zo kennis te maken met ons kinderdagverblijf .” licht kinderverzorgster Sofie Aerts ons toe.

Naast de ontmoeting met Sint en Piet en na de cadeautjes in ontvangst te nemen was er de gelegenheid om een lekkere pannekoek te eten.

Cindy Vanbrusselen: “Tijdens de week zijn het momenteel 19 kinderen die hier de ruimte vullen, vandaag is het natuurlijk net iets drukker dan anders met de ouders, grootouders, familie en vrienden erbij. Ouders die nog op zoek zijn naar een opvangplaats kunnen altijd bij ons terecht. Ons kinderdagverblijf heeft de mogelijkheid om 28 kindjes op te vangen.”

Meer informatie kan je vinden op www.tsproetje.be

Klik hier voor het eerder verschenen artikel van kinderdagverblijf t'Sproetje.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2011
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief