Pokerclub in HALLE telt al 100 leden

C21

Pokerclub in HALLE telt al 100 leden

Ed_pajot_halle_poker_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Enkele vrienden hebben in Halle een gratis pokerclub opgericht. Deze kreeg de naam PokerManiaTeam. Zij spelen in de lokalen van de vroegere cinema Plaza op de Sint-Rochusstraat.

Alles begon toen enkele vrienden deelnamen aan het spel ‘Pokerkampioen’ op Kanaal 2. Na afloop kwamen er steeds meer en meer mensen aankloppen om poker te spelen. Uiteindelijk werd beslist een pokerclub te stichten.
 
PokerManiaTeam is sinds zijn korte bestaan uitgegroeid tot de grootste pokerclub van het Pajottenland en regio Brussel. Zij tellen momenteel al een honderdtal leden uit gans het Pajottenland .
 
Het is een legale club, met andere woorden, zij spelen niet voor geld en volledig conform aan de kansspelenwetgeving in België.
 
Zij organiseren wekelijks op dinsdag een gratis live toernooi. Telkens met naturaprijzen. Wie op het einde de meeste punten heeft krijgt de ‘pokerbracelet’ Er wordt ook gespeeld op echte pokertafels.
 
Voorzitter Gregory Verhulst: “Het geeft de spelers het gevoel dat zij in een echt casino zitten, maar dan wel zonder geld”.
 
De bedoeling is dat zowel de beginnende als de gevorderde pokerspeler aan hun trekken komen. Daarom dragen zij zaken als gezelligheid, plezier, kameraadschap hoog in het vaandel. Door het succes wordt er ook gedacht om nog pokerclubs te stichten in de omgeving van Halle.
 
Voorzitter Verhulst: “Wij willen het negatieve imago, dat poker soms nog heeft, ombuigen en duidelijk maken dat dit spel niet alleen maar om geld en geluk draait. Daarom zijn bij ons ALLE toernooien altijd en voor iedereen GRATIS toegankelijk. Meer nog, elke vorm van poker waarbij voor geld wordt gespeeld is bij ons, conform de Belgische wetgeving m.b.t. kansspelen, ten allen tijde verboden”.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief