Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200_1_

Fietser gewond bij verkeersongeval op de Nijvelsesteenweg. In de Benoitstraat werd ingebroken in een woning en er was ook een diefstal op het containerpark.

Fietser gewond bij verkeersongeval
Dinsdag omstreeks 17u raakte een fietser gewond bij een verkeersongeval op de Nijvelsesteenweg in Halle. Een dame reed met haar wagen van een parking de Nijvelsesteenweg op. Het zicht op de rijbaan werd echter belemmerd door de woningen links en rechts van de uitrit. Daardoor reed de dame tot op het fietspad en merke een fietser te laat op. De fietser reed tegen de wagen, en moest met de ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht worden.
 
Inbraak in woning
Dinsdag omstreeks 18u werd een inbraak vastgesteld in de Benoitstraat te Halle. De bewoonster zag bij haar thuiskomst dat op de bovenverdieping alle kamers werden doorzocht. De voordeur bleek geforceerd te zijn. De politie kwam ter plaatse om de inbraak vast te stellen. De dieven maakten de juwelen van de bewoonster buit. Voorlopig is er geen spoor van de daders. Het onderzoek loopt.
 
Diefstal op containerpark
Woensdagochtend omstreeks 10u bleek er ingebroken te zijn in het containerpark van Halle in de Lariellestraat. Onbekende daders hebben zich wellicht toegang verschaft door over de omheining te klimmen. Er werden heel wat kleinere defecte elektrische toestellen meegenomen, maar ook onder meer een kapotte wasmachine en een oven. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief