HALLE / ASSE - Café Combinne viert vijfjarig bestaan

C21

HALLE / ASSE - Café Combinne viert vijfjarig bestaan

Editiepajot_halle_combine_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Café Combinne, de interculturele praatgroepen in de regio Halle-Vilvoorde, bestaat vijf jaar. Dat wordt gevierd met een speciale editie van de conversatietafels. Met een Britse dubbeldekbus trekken ze naar Halle, Vilvoorde en Asse. Ter plekke trakteren ze iedereen die deelneemt op een lekker hapje en drankje van Pic Nic Del Mundo. De bus stond gisteren in Halle.

Café Combinne is een interculturele praatgroep waar Nederlands gesproken wordt. Anderstaligen ontmoeten er Nederlandstaligen om te praten over allerlei dingen: werk, hobby’s, koken ... In de voorbije vijf jaar namen duizenden mensen deel aan deze praatgroepen. Om dit te vieren gaat Café Combinne de boer op met een heuse Britse dubbeldekbus, compleet met lekkere hapjes en drankjes. Na Halle staat de bus op 18 september in Vilvoorde en op 25 september in Asse.
 
Vijf jaar Café Combinne vraagt om een gepast feest. Dit doen ze door in de regio rond te toeren met een Britse dubbeldekbus van het cateringbedrijf Pic Nic Del Mundo. Ze houden op én rond de bus verschillende conversatietafels. Wie deelneemt wordt verwend met een heerlijk hapje en drankje van Pic Nic Del Mundo.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief