Nieuws uit PZ HALLE en SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuws uit PZ HALLE en SINT-PIETERS-LEEUW

3_politielogo_2011_p200

In Halle werden voertuigen beschadigd door braak langs de Demaeghtlaan en werd er ijn gebroken in een woning op het Veugeleer. De politie van Sint-Pieters-Leeuw hield een snelheidscontrole op de Bergensesteenweg. 259 bestuurders hadden er een zware voet.

Voertuigen beschadigd
In de nacht van woensdag op donderdag probeerden onbekende daders 2 voertuigen te stelen op een parking aan de A. Demaeghtlaan. Van één voertuig werd getracht het rechter voorportier open te wringen. Dit lukte echter niet: het portier werd beschadigd, maar de auto bleef verder intact. Bij het tweede voertuig lukte het de daders wel het portier open te breken. De dieven wilden het voertuig starten door de elektronische bedrading te manipuleren. Dit is echter mislukt. Vermoedelijk om hun sporen uit te wissen, werd de brandblusser in de auto leeggespoten. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen. De brandblusser kon verderop in het struikgewas aangetroffen worden. Het onderzoek loopt.
 
Inbraak in woning
Donderdagvoormiddag kregen bewoners van de Veugeleer inbrekers over de vloer. Ze verschaften zich toegang tot het huis door het openbreken van een raam. De hele woning werd doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies gestolen werd. Het labo werd verwittigd voor sporenonderzoek. De politie onderzoekt de zaak.
 
Snelheidscontrole in Sint-Pieters-Leeuw
De verkeersdienst hield donderdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur snelheidscontrole met interceptie langsheen de Bergensesteenweg t.h.v. het postkantoor in de bebouwde kom.
In deze tijdspanne werden 259 processen-verbaal opgesteld . Drie bestuurders werden geïntercepteerd en na contact met de Magistraat werd overgegaan tot de onmiddellijke intrekking van hun rijbewijs. Er werd een max.snelheid van 95 km/u gemeten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief