HALLE - Inbrekers op pad

C21

HALLE - Inbrekers op pad

Inbreken_200

De afgelopen dagen werden in Halle een achttal diefstallen gepleegd. In de Dr Spitaelslaan kreeg één woningen onverwacht bezoek. In de wijk Vogelweelde werd ingebroken in zes woningen en ook aan de Nijvelsesteenweg werd een diefstal gemeld.

Donderdag in de vooravond werd ingebroken in een woning aan de Dr. Spitaelslaan. Onbekenden trachtten de deur te forceren, maar vermoedelijk lukte dit niet en er werd een raam ingeslagen. Alle kamers werden doorzocht. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen. Op het eerste zicht werd er niets gestolen.
 
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in 6 woningen in de Goudvinkenlaan, de Zwaluwenlaan en de Kwikstaartlaan. Enkele keren werd het cilinderslot uit de deur geboord. Er werden ook deuren geforceerd. De dieven maakten onder meer kleren, een GSM, een draagbare computer en geld buit. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen. Een buurtonderzoek zal mogelijk meer gegevens aan het licht brengen. Momenteel is er geen spoor van de daders. Het onderzoek loopt.
 
Vrijdagavond omstreeks 21u30 werd dan weer een inbraak gemeld aan de Nijvelsesteenweg. Dieven probeerden de voordeur te forceren. Er werd ook een raam ingeslagen. De buit was groot: de inbrekers gingen onder meer aan de haal met fototoestellen, muziekapparatuur en computers. De politie heeft geen spoor van de daders, maar onderzoekt de zaak.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief