Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200

Sinds de BOB-campagne die op 2 december van start ging werden 24 bestuurders betrapt die te veel gedronken hadden. Tijdens de erindejaarsperiode zullen er extra winkelpatrouilles op stap gaan

Lokale politie Halle zoekt BOB… en vindt hem/haar!
Tijdens de eindejaars BOB-campagne, die op 2 december van start ging, werden door de lokale politie Halle al 335 chauffeurs aan een ademtest onderworpen. 311 van hen legden de test safe af. Heel wat mensen zetten blijkbaar BOB aan het stuur tijdens deze eindejaarsperiode! En zo hoort het ook, voor de eigen veiligheid en die van de andere weggebruikers.
 
Niet iedereen had echter een BOB aan boord… 9 mensen bevonden zich in de alarmfase, en 15 personen bliezen positief. 24 bestuurders hadden dus teveel gedronken. 17 daarvan werden betrapt tijdens een nacht in het weekend. Maar ook tijdens de week rijden mensen met een glaasje teveel.
 
De lokale politie Halle zet de campagne de volgende weken voort.
 
Extra winkelpatrouilles tijdens eindejaarsperiode
De eindejaarsperiode brengt traditioneel heel wat mensen op de been. In de winkelstraten en grootwarenhuizen wordt druk gezocht naar de leukste en mooiste kerstcadeautjes. Maar ook dieven vinden in deze tijd hun weg naar de winkelstraten. Daarom zet de lokale politie Halle extra patrouilles in om toezicht te houden. Zowel rond openings- en sluitingstijd, als overdag, worden controles in winkelbuurten en aan grootwarenhuizen opgedreven. Op die manier zorgen we er mee voor dat de jacht op kerstgeschenkjes voor kopers en winkeliers aangenaam kan verlopen!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief