HALLE - Marc Sluys verrassingskandidaat voor N-VA

C21

HALLE - Marc Sluys verrassingskandidaat voor N-VA

Marc_sluys_2012_p200
Marc Sluys (ep)

De bekende Halse persmedewerker Marc Sluys stapt in de politiek en zal de zesde plaats innemen op de N-VA lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Halle. Daarmee licht N-VA Halle alweer een tipje van de sluier op van haar lijst. Eerder deze maand werden de namen van de eerste vijf kandidaten al voorgesteld. Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen Mark Demesmaeker trekt de gemeenteraadsverkiezingen in Halle. Voorzitter Joke Ots staat op de tweede plaats gevolgd OCMW-raadslid Jeroen Hofmans, gemeenteraadslid Wim Demuylder en Jong N-VA’er Mennem Dibe. Op 6 komt dus vernieuwings- en verrassingskandidaat Marc Sluys.

“Wij vonden Marc Sluys bereid om onze N-VA ploeg te versterken. Marc is van opleiding onderwijzer maar werkt sinds meer dan 25 jaar als bankbediende. Marc is actief binnen de vakbond van zijn bedrijf en zo al 16 jaar militant voor de LBC-NVK, de Nederlandstalige confederatie voor bedienden en kaderleden van het ACV. We kennen hem echter vooral als plaatselijk perscorrespondent voor radio en diverse kranten... Een echte Bekende Hallenaar”, vertelt lijsttrekker Mark Demesmaeker.
 
“In oktober, op het moment van de gemeenteraadsverkiezingen, ben ik 52. Sinds 1981 volg ik dagelijks het nieuws in Halle en ook in de Zennevallei en het Pajottenland. Media en dan specifiek radio zijn een passie. Nu is het is vooral tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan”, zegt de nieuwe politicus.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief