HALLE - Brassband Buizingen met dubbelconcert

C21

HALLE - Brassband Buizingen met dubbelconcert

Editiepajot_halle_bbu_1
Foto's BBU
 
Editiepajot_halle_bbu_2
Foto BBU
Editiepajot_halle_bbu_3
Foto BBU
 

Brassband Buizingen bracht onder de leiding van Luc Vertommen , in het CC ’t Vondel twee uitzonderlijke Jubileumconcerten die de naam “Stars in Brass” meekregen.

Op het eerste concert nodigden ze de 2 beste Euphoniums (Dave Childs en Steven Mead) uit de UK en hét opkomend talent uit Vlaanderen, Glenn Van Looy uit om te soleren met de band . BBU verwelkomde 450 toehoorders uit alle uithoeken van het land met zelfs bezoekers uit Frankrijk, Nederland en Duitsland. Dirigent , muzikanten en solisten brachten een zeer gevarieerd programma waarbij de solisten hun naam van “Stars” alle eer aandeden met een zelden geziene en gehoorde virtuositeit .
 
Op de tweede concertdag ging de brassband in zee met Jasper Steverlinck, éen der betere zangers/muzikanten uit Vlaanderen en tot voor kort wekelijks te bekijken als jurylid/stemcoach bij het VTM programma “The Voice van Vlaanderen” Dirigent Luc Vertommen slaagde er in om 4  songs te arrangeren voor band en zanger.
 
Als toetje kregen de toeschouwers European-look-a-like Michael Jackson ,Christophe Lequesne die tezamen met de Band het alomgekende Billie Jean bracht. Deze entertainer was tevens winnaar van het VTM programma “My Name is Michael”
De band pronkte tevens met hun nieuw uniform en music stand banners
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2012
Felix Merckx
BBU
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief