HALLE - De Linde speelt De Zevende Zonde

C21

HALLE - De Linde speelt De Zevende Zonde

Editiepajot_halle_linde_toneel_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Koninklijk KWB Toneel De Linde brengt "De Zevende Zonde" van Paul Anrijs op de vrijdag 9 en 15, zaterdag 10 en 17 november, telkens om 20 uur en op zondag 11 november om 16 uur in zaal De Kring in Lembeek. Kaarten voor de opvoering kunnen gekocht worden op de handelsbeurs van zaterdag 20 en zodag 21 oktober in zaal de Kring in Lembeek.

Jos Vandenbroeck komt op een domme wijze om het Ieven, tijdens een namiddagje bij één van zijn vriendinnetjes. Hij verschijnt voor de Hemelpoort, waar de strenge Heilige Rita hem opwacht. Jos zal eerst terecht moeten staan voor zijn "nogal losbandig" leven, alvorens hij naar de hemel of...naar de hel wordt doorverwezen. De openbare aanklager is echter...zijn tien jaar geleden overleden... schoonmoeder, een serpent van een mens. De rechtszaak is echter pas het begin van de "nachtmerrie" van Jos Vandenbroeck!
De Regie is in handen van Edwin Vandermeeren.
Men kan zijn zitje reserveren op de Handelsbeurs in zaal Kring op zaterdag 20 en zondag 21 oktober. Nadien kan men kaarten reserveren op het nummer 02 356 68 75 (De Kring) of in het café zelf . Een kaartje kost 8 euro (Kassa 10€) Maar reservatie gewenst, als je zeker een plaatsje wil.
Mensen met een KomlPas betalen slechts de helft van de prijs. KWB leden uit Lembeek, en leden van Opendoek betalen een Euro minder.
De Linde doet met deze voorstelling mee aan het Halse Cultuurfestival, en aan het Provinciale Toneeltornooi, waarin ze de moeilijke taak hebben hun Eerste Afdeling te verdedigen hebben voor hun opvoering van ‘Een vlo in het oor’ van 3 jaar geleden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief