HALLE - Happy Days met Sofie Dumont

C21

HALLE - Happy Days met Sofie Dumont

Editiepajot_halle_dumont
Ingezonden foto
 

Happy Days van Sofie is het nieuwste kookboek van de Halse Sofie Dumont dat zopas werd voorgesteld. Happy Days is een sfeervol seizoenskookboek, met meer dan 80 recepten, dat je zin geeft om relaxed te tafelen, om te genieten.

Zelf zegt Sofie dat het geen klassiek kookboek is, maar een boek waarin ze laat zien wat ze doet wanneer ze de deur van haar restaurant Les Eleveurs in Halle achter zich dichttrekt en kookt voor de familie en de vrienden. Alleen de essentie telt: eenvoudige, lekkere klassiekers, die de volle smaken van het seizoen zich kunnen ontplooien.
Van luie picknicks tot sfeervolle familiefeesten, van zonovergoten zuiderse zomerdagen tot knusse warme winteravonden, Sofie Dumont maakt koken leuk, simpel en gewoonweg heel erg lekker!
"In dit kookboek staan allemaal gerechten die ik zelf graag klaarmaak: heerlijke hapjes, nostalgische comfort food en yummie desserts. Eenvoudige feelgood food, ontspannen en met veel liefde bereid. Enjoy!" zegt Sofie Dumont

Happy Days met Sofie Dumont telt 240 pagina’s en is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 29,95 euro. Voor meer info : www.borgerhoff-lamberigts.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief