HALLE - Dansstages bij Ballerino

C21

HALLE - Dansstages bij Ballerino

Editiepajot_halle_ballerinio_foto_erwin
Foto Erwin Alsteens

Het fantastisch optreden 'FLASH BACK' is nog maar net achter de rug, of daar is Ballerino al met een aantal nieuwe projecten. Ben je ouder dan 7 jaar en wil je deel uitmaken van deze dansschool, deelnemen aan wedstrijden of graag starten met een professionele dansopleiding, dan moet je zeker komen op de auditie van zondag 2 juni.

Er worden ook proeflessen predans georganiseerd in de loop van mei-juni voor jonge dansertjes van 3,5 tot 6 jaar.
Ballerino organiseert ook 3 dansstages deze zomer.
Zo is er de zomerdansstage van 5 tot en met 9 augustus voor kinderen van 3,5 tot 14 jaar. De kinderen dansen, knutselen en spelen de hele week tussen 9u en 16u, met opvang van 8u tot 17u. Op het einde van de week is er een optreden voorzien voor de ouders. Deze valt steeds erg in de smaak, want kinderen maken gedurende de hele week zelf hun kostuums en decors voor het optreden.
Van 12 tot en met 16 augustus is er de tweede editie van de DANCE BOOTCAMP. Dit voor leerlingen vanaf 11 jaar. Leerkrachten zoals Laurent Flament (choreograaf So you think you can dance), Min Hee (The ultimate dancebattle), Michou Swennen, Joana Kabongo, Aline Wilmet, Anthony en Magali Berael zelf zorgen voor een intensieve dansweek waar alle dansstijlen aan bod komen: modern jazz, modern, contemporain, improvisatie-ateliers, hip hop, girly hip hop, ragga en ballet.
Er zijn zelfs al jongeren uit Nederland ingeschreven wegens de goede reputatie van de bootcamp!
Ook Clara Debelder, dansdocent bij Ballerino, organiseert voor de eerste maal zelf ook een predansstage van 22 tot en met 26 juli. Deze is bedoeld voor kinderen van 3,5 tot 8 jaar en volgt hetzelfde concept zoals de zomerdansstage in augustus.
Wil je graag meer info of inschrijven voor auditie, proeflessen of voor de zomerdansstages? Mail dan snel naar magaliberael@hotmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2013
Felix Merckx
Erwin Alsteens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief