Landelijk Dienstencoöperatief HALLE zet trouwste klanten in de bloemetjes

C21

Landelijk Dienstencoöperatief HALLE zet trouwste klanten in de bloemetjes

Editiepajot_halle_dienstencheques
Ingezonden foto
 

Eind september wordt traditioneel dag van de klant gevierd. Deze gelegenheid wilden ze bij Landelijk Dienstencoöperatief niet laten voorbijgaan om hun trouwste klanten eens speciaal in de bloemetjes te zetten.

Mevrouw Simeons uit Lembeek is één van hun trouwste klanten. Zij doet als sinds 2005 een beroep op een huishoudhulp van Landelijk Dienstencoöperatief.
“Toen ik op zoek was naar hulp in het huishouden, raadde iemand mij jullie diensten aan. Jullie werken met vaste contracten, zo kan ik erop rekenen dat altijd dezelfde persoon bij mij aan huis komt, dat vind ik belangrijk. Intussen komt Régine al meer dan 5 jaar bij mij schoonmaken. Zij kent mijn woning door en door en weet perfect wat er van haar verwacht wordt. Wij kennen elkaar nu al zo lang, we begrijpen elkaar met een half woord.”
Landelijk Dienstencoöperatief biedt huishoudhulp en strijkdiensten aan particulieren via het systeem van dienstencheques. Vanuit regiokantoor Halle bouwt Kelly Musch, kantoorverantwoordelijke, er samen met Sofie Ingelbrecht, coördinator, en Erika De Ruyter, administratief medewerker, de dienstverlening uit. Ze bedienen volgende gemeentes: Beersel, Bever, Drogenbos, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Linkebeek, Ninove, Pepingen, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw. In de regio stellen ze momenteel 100 huishoudhulpen tewerk en bedienen ze hiermee een 700-tal klanten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief