HALLE - Stationsplein Lembeek wordt voor 2 dagen een strand

C21

HALLE - Stationsplein Lembeek wordt voor 2 dagen een strand

Lembeek_beach
EP

Na Lembeek Beach 2013 is er voor de organisatie veel veranderd. Lembeek Beach vzw werd opgericht, voor de 3e editie gaan ze dit jaar “solo” en het evenement verhuist naar het Stationsplein (Parking NMBS) van Lembeek. Lembeek Beach 2014 met méér plaats, méér activiteiten, méér zand en hopelijk ook méér sun en méér fun!

Vrijdag 8 augustus vanaf 19.00u opent de Lembeek Beach Resto met “Paella à volonté” en voor de kleinere bezoekertjes staat er “fishstick of frikandel met frietjes” op het menu (enkel op reservatie). Om 21.00u begint de Lembeek Beach Party (gratis ingang) met DJ Joris, DJ “B”, DJ Yenn, DJ Squirre, DJ Mazzletov en als “Top of the Bill” ROBERT ABIGAIL. 
Zaterdag 9 augustus om 11.00u start het gekende Beach Petanque Tornooi en - als nieuwe activiteit dit jaar - het Beach Soccer Tornooi.
De Lembeek Beach Kids Corner voor de kleintjes is er ook vanaf 11.00u met het mini-strand en mini-zwembad, een tattoo- en schminkstand, een springkasteel en andere leuke activiteitjes. De deuren van het Lembeek Beach Resto openen opnieuw om 11.30u én om 18.00u (enkel op reservatie).
Tussendoor is er ook randanimatie (dans, muziek, zang, etc…) voor de minder-actieve bezoekers. Maar ook gewoon lekker genieten van het strand, hopelijk de zon en een lekkere cocktail is een optie…
Na de prijsuitreiking van het Beach Petanque Tornooi en het Beach Soccer Tornooi begint het Lembeek Beach Festival (17.30u - gratis ingang) met dé Surprise Act, Choco La Mousse, Magnet Coverband, Mickey House en als afsluiter van het “BEACH-ig” weekend SIR RAZ.
Hopelijk valt het weer even goed mee zoals de 2 voorbije jaren en kan een groot deel van de activiteiten buiten de grote tent gebeuren. Bij minder aangenaam weer zal o.a. het Beach Petanque Tornooi in de tent gespeeld worden…
Voor méér info surf naar www.facebook.com/lembeekbeach of www.lembeekbeach.be  en voor inschrijvingen en reservaties mail naar info@lembeekbeach.be of contacteer de Lembeek Beach Boys!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief