Sinterklaas komt naar HALLE

C21

Sinterklaas komt naar HALLE

Editiepajot_halle_sinterklaas_handelaars
Ingezonden foto

Op zaterdag 22 november 2014 komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten naar Halle voor een officieel bezoek en dit in een organisatie van Halattraction in samenwerking met de Verenigde Handelaars Halle en Stadsradio Halle.

Vanaf 13u00 zullen Chocolateiro & Chocolaterina samen met de kinderen de komst van de Sint voorbereiden. Zo zullen ze onder meer de enige echte Zwarte Pietendans instuderen. Daarvoor zullen ze worden bijgestaan door de Turnkring KSVT Lembeek. Voor de kinderen die reeds thuis willen oefenen kunnen het filmpje van de Zwarte Pietendans bekijken op www.halattraction.be .
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten worden omstreeks 14u00 verwacht op het Stationsplein. Burgemeester Dirk Pieters en het schepencollege zullen de Sint en zijn gevolg officieel welkom heten in onze stad. De aangeleerde danspasjes zullen zeker goed van pas komen om Sinterklaas te verwelkomen.
Rond 14u30 zal de Sinterklaasstoet naar de Grote Markt begeven.
De stoet zal starten vanaf het Stationsplein en zal via de winkel- wandelstraten Basiliekstraat en Maandagmarkt aankomen op de Grote Markt.
De aankomst op de Grote Markt wordt voorzien omstreeks 15u30.
Op de Grote Markt zal Sinterklaas de allerkleinsten toespreken en hierbij zijn Grote Boek ter hand nemen. We zijn er natuurlijk van overtuigd dat er in Halle alleen maar brave kindjes zijn en de Sint zal dan ook ieder van hen graag persoonlijk ontvangen op het podium.
Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten brengen natuurlijk heel wat lekkers mee en de kinderen krijgen na een bezoekje aan de Sint een verrassing naar huis.
De Zwarte Pietendans!
De Zwarte Pietendans kunnen de kinderen reeds thuis aanleren. Op de facebookpagina ‘Sinterklaas komt naar Halle’ en op de website www.halattraction.be staan filmpjes die haarfijn uitleggen hoe je de Zwarte Pietendans onder de knie kunt krijgen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief