HALLE - Actualisatie van de Stadsmonitor van 2012

C21

HALLE - Actualisatie van de Stadsmonitor van 2012

Halle_logo
EP

De stadsmonitor is een leerinstrument voor iedereen die bij de stad betrokken is. Aan de hand van ongeveer 170 indicatoren wordt nagegaan hoe leefbaar Halle is en hoe duurzaam haar ontwikkeling is. Een aantal gegevens worden verzameld via een bevraging van 1500 inwoners van de stad. Enkele voorbeelden: zijn de inwoners tevreden over hun stad? Waar heb je als burger hinder van ondervonden? Hoe verplaatsen inwoners zich in hun vrije tijd? Wat vind je van de staat van je woning?

Met deze actualisatie van de stadsmonitor wil de stad de vergelijking maken met de eerste editie van 2012. Zo kunnen ze te weten komen wat de evoluties zijn op het vlak van leefbaarheid en duurzaamheid in de stad en hoe onze inwoners die ervaren.
 Met de opmaak van een stadsmonitor volgt Halle de 13 centrumsteden in Vlaanderen: Brugge, Oostende, Roeselare, Gent, St.-Niklaas, Aalst, Leuven, Hasselt, Genk, Mechelen, Turnhout, Kortrijk en Antwerpen.
Begin maart zullen zo'n 1.500 inwoners, gekozen via een willekeurige steekproef, een vragenlijst ontvangen. Vind jij een dergelijke bevraging in je brievenbus? Dan stelt het stadsbestuur jouw medewerking ten zeerste op prijs! Alleen op basis van deze antwoorden kan de stad opmaken hoe tevreden of ontevreden de inwoners van Halle zijn over een reeks onderwerpen.

De resultaten worden bekendgemaakt eind 2015. Meer informatie op www.thuisinhalle.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief