Nieuw centrum voor coaching opent de deuren in HALLE

C21

Nieuw centrum voor coaching opent de deuren in HALLE

Editiepajot_halle_merckx
Ingrid Merckx (Ingezonden foto)

Imaia, zo heet het gloednieuwe centrum voor persoonlijke en zakelijke coaching, gehuisvest aan de Edouard Brailionstraat 25, in de rustige woonwijk nabij het kerkhof van Halle. Om kennis te maken met bedrijven en zelfstandige zaakvoerders in Halle en in de omliggende regio organiseert Imaia een opendeurdag op woensdag 20 mei om 19u30.

Op zaterdag 23 mei om 10u30 en zaterdag 30 mei om 14u30 is het de beurt aan alle geïnteresseerde particulieren om het coachingcentrum te ontdekken.
“Sportcoaching staat (nog) niet op het lijstje bij Imaia”, lacht centrumverantwoordelijke Ingrid Merckx, met 25 jaar ervaring in het vak. “We bieden wel veel andere vormen aan van coaching, zowel individuele als teamcoaching. Bedrijven en KMO’s kunnen hier aankloppen voor teamanalyses, inzichten in het eigen functioneren, het verbeteren van de communicatie tussen collega’s en de teameffectiviteit. Leidinggevenden en zelfstandigen kunnen in Halle ook terecht voor een persoonlijke coaching. Zo’n begeleiding is puur maatwerk met verschillende invalshoeken om zowel de persoonlijke als de professionele ontwikkeling van de betrokkene aan te vuren”.
Het Imaia-centrum staat ook open voor de particulier. De Hallenaars kunnen er vanaf volgende week een gevarieerd aanbod ontdekken van persoonlijke coaching tot en met het gezondheidsprogramma Cure4Life. “Ademcoaching - in het Engels ‘breathfullness’ - kent de jongste tijd heel wat succes. Onze klanten leren via ademtechnieken stress en spanningen wegwerken en zo energie herwinnen. Wie nog twijfelt aan de voordelen van ademcoaching, kan bij ons terecht voor een ademcheck van een half uurtje”, aldus de enthousiaste Ingrid Merckx.
Imaia verwelkomt tijdens de opendeurdagen ook andere therapeuten uit de regio met interesse in de nieuwe infrastructuur. De aanwezige zaaltjes kunnen tevens worden gehuurd door bedrijfsteams die zich een dagje willen afzonderen of door lokale verenigingen actief in de gezondheids- of welzijnssector.
Meer info: www.imaia.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief