“Allen op post “ voor de finaleronde KSK HALLE tegen FC Stockel

C21

“Allen op post “ voor de finaleronde KSK HALLE tegen FC Stockel

Editiepajot_halle_sk_foto_devogeleer
Trainer en hulptrainer en hoofdsponsor hopen dat de Hallenaren hun ploeg naar bevordering komen schreeuwen.(Foto Emile Devogeleer)
 

 Zondag 24 mei heeft op het veld van Lamme Guiche de terugwedstrijd van de finaleronde tussen KSK Halle en vicekampioen FC Stockel plaats. FC Stockel dat in de competitie op de tweede plaats eindigde met 58 punten is een sterke ploeg met vooral voorin te duchten kleppers, ze scoorden maar liefst 74 keer dit seizoen .

KSK Halle kon in de competitie niet winnen van dit sterke FC Stockel zo werd het op Stockel 3-1 en in de thuiswedstrijd in de laatste minuten 1-2 .
De heenwedstrijd in de finaleronde bouwde KSK Halle een 0-2 voorsprong op, maar moest in de tweede periode de thuisploeg langszij laten komen met de eindstand 2-2 .
KSK Halle rekent daarom op alle sportliefhebbers en voetbalsupporters uit Halle en omstreken om zondag af te zakken naar “Lamme Guiche “ en zo KSK Halle terug naar 4° nationale te supporteren .
Dank zij hoofdsponsor Eurostar 2000 zijn er extra drank en eetstandjes aan democratische prijzen voorzien rondom het voetbalveld .
De activiteiten op “Lamme Guiche “ beginnen zondag al om 14.15 met onder andere de huldiging van de kampioenen ploegen, en om 16.00 de apotheose de finaleronde tegen FC Stockel
 KSK Halle draagt deze wedstrijd op aan de twee club iconen die zij onlangs verloren, Georges Michiels ( 18 jan 2015 ) materiaal meester en speaker en deze week secretaris Joseph Goosens ( 17 mei 2015 )
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief