HALLE - Guy Brisaert & Tax Clans brengen de zomer terug op de Stroppenconcerten

C21

HALLE - Guy Brisaert & Tax Clans brengen de zomer terug op de Stroppenconcerten

Editiepajot_halle_tax_clan_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_tax_clan_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_tax_clan_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_tax_clan_4_foto_devogeleer
Foto's Emeli Devogeleer
 

Het eerste Stroppenconcert van augustus kon niet beter starten, zomerse temperatuur, frisse drankjes, een massa volk en de swingende muziek van de Halse band rond Guy Brisaert en de Tax Clans .

Guy Brisaert & Tax Clan brachten op Stroppen nostalgische oude successen maar ook nieuwe muziek waar ook de jongeren konden van genieten . Zanger Guy vertaalt met zeer veel taalgevoeligheid en poëzie klassieke rockliedjes van The Beatles, Michael Jackson, The Rolling Stones.....
Sommigen vergelijken zijn stem met die van wijlen Wim De Craene met een vleugje Peter Koelewijn .Qua rocksound komt hun muziek eerder aanleunen bij de muziek van De Kreuners, hun nummers rockten over de Stroppenweide en gaf de massa zin om mee te zingen en dansen .
Gitaristen Ritch Leroy en Rob Hâgerbaum lieten de Stroppenweide horen en zien dat ze nog steeds prachtige en stevige beats uit hun instrumenten konden toveren .
Met het nummer “Iedereen is van de wereld” van The Scene uit 1993 met frontzanger Thé Lau die dit jaar op 23 juni in Amsterdam overleed aan keelkanker, bracht Guy en zijn band hulde aan zijn goede vriend Michel Bellemans die eerder op de dag begraven werd eveneens geveld door kanker .
Gevolgd door hits als “ Blauw”, “Ruby Tuesday”, ”Pijn in mijn hart” ,”The last time”, ”Walking the dog”, ”Leuke meid”,v”Money” kreeg zanger Guy en zijn kompanen de Stroppenweide aan het dansen en meezingen .
Toen de klassiekers zoals “Satifaction”, Routh 66”,” In het zwart”, ”Carol” ,”Liefde die begint”, en het reggae getinte “ Katje” door de boxen galmde was de avond helemaal geslaagd voor de massa opgekomen muziekliefhebbers .
Het eerste concert van augustus was meteen een schot in de roos, volgende maandag 10 augustus is het de beurt aan Roel Vanderstukken en Sarah De Koster onder de naam “ De Corsari’s “ . 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief